Popular Posts

Saturday, January 30, 2010

Everybody is a STAR!

1. Did you ever think that you'd be a star? If yes, doing what? Answer: Yes, yes, and positively yes. The Great Family Well-Being and Couples Well-Being Speaker-Lecturer-Writer-Blogger....hahhaha, hope it will happen soon....or....

2. Tell us about the last time you had a romantic dinner. Answer: Last week, with my beloved, handsome Hubby, Teddylove.

3. Tell us about your worst job interview.Answer: I came in late, and I had my crazy hair day, the interview suck, coz i felt like puking in front of the interviewee....poor me, really poor, poor, me, it happened a long time ago, and I really experienced a mild form of PTSD up to this moment,yuk.... okey.

4. Tell us about your stupidest date. Answer: My date kept on picking his nose, gross, just, gross, just want to shooo him offfff...that very moment.

5. How much in common do you think you should have with a romantic partner? Answer: To both be crazy or else I would die with a date whose rigid...hahhahahahha.

6. Tell us about a favorite meme that you loved but no longer posts. Answer: nothing, i still have all of them alive and kicking...hope for a long time yet, coz, i love all of them.

7. How did you get into blogging? Answer: My sis-in-law introduce them to me, and i got hooked, addicted, obsessed, developed into full OCD already, thanks sistah, you made my day.

8. Do you share all your fantasies with a significant other? Answer: Yup...all the time, i get weird ideas most of my waking days....hahhahahha, i die without them.

9. What change in your life would you like to happen this year? Answer: Lose my adipose tissues......strugglessss.

1 comment:

  1. that sounds like a nasty date one that I would have to ask to go home early on

    ReplyDelete